Om Nova Search

Nova Search erbjuder kandidatsökning med hög kvalitet och snabba resultat genom erfarna konsulter som på ett professionellt sätt kartlägger, analyserar, attraherar och presenterar de mest optimala kandidaterna för varje enskilt företag och tjänst. Samtliga anställda på Nova Search är rekryteringskonsulter och vi har lång erfarenhet av kandidatsökning samt att arbeta med kompetensbedömningar kopplad till search.

För att garantera bästa kvalitet och säkerställa slutkandidater av högsta klass arbetar vi efter en väl strukturerad arbetsmetod för kvalificerad kandidatsökning kopplad till rekryteringsurval. Vi nöjer oss inte med att leta på de mest uppenbara, synliga och lättillgängliga platserna. En sådan ansträngning ger förvisso en urvalsgrupp men sällan önskad kvalitet. Istället har vi valt att leta bredare och djupare för att hitta de bäst lämpade på marknaden.

Tillsammans med Nova Search kan du kostnadseffektivisera din rekrytering samtidigt som du ökar egenkontrollen och får kandidater som blir varaktiga på ditt företag.

Historia

Nova Search har sedan starten 2008 arbetat metodiskt och kvalificerat med kandidatsökning kopplat till rekryteringsurval. Då under namnet Carpenova Nordic som en del i deras executive search process. Idag är vi ett fristående företag som erbjuder tjänster inom kandidatsökning.